Jelentkezési lap

KÉRJÜK OLVASSA EL AZ ALÁBBIAKBAN LEÍRT SZÖVEGET VÉGIG,
MIELŐTT KITÖLTI A JELENTKEZÉST!!!

  1. Ügynökségünk gyermekek és felnőttek/színészek/művészek/artisták/bűvészek kiközvetítésével is foglalkozik kiemelt statiszta-, főszerepek és tömegstatiszta (csak felnőttek) munkákra egyaránt!

  2. Amennyiben Budapesten kívül lakik, illetve jóval távolabb Budapesttől, kérjük, hogy vegye figyelembe, hogy a szereplőválogatások/forgatások többnyire Budapesten és környékén zajlanak, így fontos, hogy meg tudja oldani a Budapestre történő utazást és szükség esetén (több napos forgatásnál) az itt tartózkodást.

  3. Kérjük, szintén vegye figyelembe azt, hogy a filmes szakmában a munkára történő kiértesítés és a szereplőválogatás (casting) között lehet, hogy csak 1 nap telik el. Ha arról van szó, hogy másnapra hívjuk gyermekét vagy Önt szereplőválogatásra: Meg tudja-e oldani, hogy szabaddá tegye magát, és elhozza a gyermekét/eljöjjön Budapestre?

 

Kérjük, csak akkor küldje be gyermekéről/saját magáról a jelentkezést, ha a Modell-regisztrációs szerződésben foglaltakat vállalni tudja és felelősséget vállal az Önre vonatkozó kötelezettségek felelős betartásáért!

 

A GYERMEKEKRE VONATKOZÓ Modell-regisztrációs szerződést ITT találja!

 

A FELNŐTTEKRE/SZÍNÉSZEKRE/MŰVÉSZEKRE VONATKOZÓ Modell-regisztrációs szerződést ITT találja!

 

Ha ezeket mind mérlegelte és vállalja, akkor kérjük töltse ki a Jelentkezési lapot!

Kép
A fájlok mérete legfeljebb 32 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: png gif jpg jpeg.
Images must be at least 800x800 pixels. Images larger than 1600x1600 pixels will be resized.
Születési dátum *
cm
kg
Ha nincs sehol regisztrálva, akkor kérjük azt írja be!
Lakcím
Nyilatkozatok

Kérjük, hogy mielőtt a jelentkezés gombra kattint, olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket, az Adatvédelmi Tájékoztatót és a Modell-regisztrációs szerződést!

A FELTÖLTÖTT SZERZŐDÉS CSAK MINTA! LETÖLTENI, KIFOTÓZNI ENGEDÉLYÜNK NÉLKÜL SZIGORÚAN TILOS!

A regisztráció kizárólag ONLINE TÖRTÉNIK!

REGISZTRÁCIÓNK MENETE:

  1. Töltse ki és küldje be nekünk gyermeke/saját jelentkezését a "JELENTKEZÉS" menüpont alatt!
  2. A jelentkezés beérkezése után kap tőlünk egy automatikus e-mailt!
  3. Elküldjük Önnek e-mailben csatolva a szerződést, amelyet kitöltve és aláírva, majd lefotózva vagy beszkennelve tud nekünk visszaküldeni!

Regisztrálás után a jelentkező bekerül adatbázisunkba, és amennyiben pont ilyen korú, ilyen karakterű szereplőt keresünk filmekbe, reklámokba, akkor értesítjük!

A munkákra való kiközvetítés feltétele gyermekek és felnőttek esetében is az érvényes, aláírt, kitöltött szerződés megléte!

Köszönjük!

Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót és az ÁSZF-et, mellyel egyidejűleg hozzájárulok gyermekem és a saját személyes-, valamint gyermekem biometrikus (fénykép) adatainak megadásához és tárolásához visszavonásig. Ezáltal hozzájárulok, hogy a PROFILMODELL Casting Stúdió Adatkezelői ezen adatokat felhasználják, tárolják, és továbbítsák azon harmadik felek felé (gyártók, casting ügynökségek), akikkel együttműködnek.

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.

Függőleges fülek