Szolgáltatások

 "MI IS a

PROFILMODELL

Casting Stúdiót

választottuk!

Te mire vársz még?"

 

Gyermek és felnőtt szereplő-, statiszta-, és modell közvetítés

egy helyen:

a PROFILMODELL Casting Stúdiónál!

 

PROFILMODELL Casting Stúdió adatbázisát immár 13 éve folyamatosan bővítjük, így az ország egyik legdinamikusabban fejlődő és legszélesebb körű gyermek és felnőtt adatbázisa lett!

Gyermek-modellek, baba-modellek, gyerek-színészek, gyerek-statiszták, ifjúsági szereplők, gyerek-fotómodellek, amatőr felnőttek és művészek (színészek, énekesek, táncosok, artisták, bűvészek) közvetítésében segítünk szereplőválogatásokon keresztül reklámokhoz, filmekhez, fotózásokhoz.

Különösen nagy figyelmet fordítunk szereplőink válogatására. Nem csak a szép, de a modell-, film-, és kiemelt statiszta szerepekre valóban alkalmas, könnyen kezelhető és tehetséges gyermekeket, fiatalokat és felnőtteket választjuk ki a jövőbeni munkákra.

 


 Gyerek-szereplés előnyei

 

Az tény, hogy vannak tehetséges gyermekek, akiknek vágyuk, hogy elhelyezkedhessenek a média, azaz a modellkedés, a színház és a film-, reklámfilmipar csillogó és igen vonzó világában.

 

Továbbá az is kijelenthető, hogy piaci igény van a baba-, gyermek- és ifjúsági szereplőkre, hiszen egyre több termék/szolgáltatás reklámjában fedezhetünk fel elragadó apróságokat vagy éppen vagány fiatalokat. Célunk, hogy az említett keresleti és kínálati tényezőket a lehető legtisztességesebben, nyertes-nyertes formában összehozzuk és lehetőséget nyújtsunk a gyerekeknek a különböző szereplésekre úgy, hogy közben támogatjuk őket, figyelembe véve személyiségüket és jogaikat.

 

Minden érdeklődés esetén mi vesszük fel a kapcsolatot a szülőkkel és csakis rajtunk keresztül érhetik utol a gyerekeket, továbbá konkrét munka esetén menedzsmentként követjük a szereplő útját, mivel fontos számunkra a megfelelő munkakörülmény, bérezés és az sem titok, hogy ügynökségünk jutaléka nagyban függ a gyermek bérétől.

Tehát: ha a gyermek játszva „dolgozik”, élvezi, amit csinál, megmutathatja a benne rejlő tehetséget, továbbá még pénzt is keres ezzel, akkor mért álljunk ennek az útjába?

 

 

Kérjük, tekintse meg baba-, gyermek-, és felnőtt modelljeinket a Modellek menüpont alatt, valamint tájékozódjon Referenciáinkról!